Wie is JvHClickz?

Mijn naam is Jurgen van Hest en woon in Tilburg (Noord-Brabant). Hieronder lees je wat ik doe op het gebied van fotografie en waarvoor je me kunt benaderen. Zoek je een fotograaf voor iets anders dan wat hieronder is beschreven? Geen probleem, neem contact met me op via de contactpagina en we bespreken je wensen.

Een creatief moment voor en van mezelf.

Concert- en eventfotograaf

In 2013 ben ik gestart als concert- en festivalfotograaf. Tijdens deze events maak ik foto’s van de artiesten en leg ik sfeerbeelden vast van wat er op en naast het podium gebeurd. Ben je op zoek naar een eventfotograaf die de mooiste momenten voor je vastlegt, neem dan contact met me op.

Van grote festivalterreinen tot kleine zaaltjes, alles blijft even interessant. Dit is Ni tijdens Complexity Festival te Haarlem.

Portretfotografie

Ook als portretfotograaf sta ik voor je klaar, in een zakelijke of informele sfeer. Aan de hand van jouw wensen maak ik een plan en spreken we samen door wat de mogelijkheden zijn om tot een mooi resultaat te komen. Je kunt bij mij terecht van persoonlijke tot zakelijke portretten of voor de opbouw van jouw portfolio als model.

In opdracht van BMC maakte ik een serie van een 9-tal adviseurs op locatie.

Dierenfotografie

Naast mijn passie voor fotografie, ben ik ook een dierenliefhebber. Door dit te combineren, heb ik me gespecialiseerd in hondenfotografie. Maar het is zeker ook mogelijk andere dieren te fotograferen. Ieder dier heeft zijn eigen uitstraling en die leg ik voor je vast in een serie actie- en portretfoto’s.

Joop demonstreert hier zijn ‘om-de-hoek’-blik. De uitgestoken tong was niet persoonlijk, bleek achteraf.

Creatief fotograaf

Naast concertfotografie en het maken van portretten van mens en dier, trek ik er graag op uit om nieuwe vormen van fotografie te ontdekken. Zo heb ik inmiddels ervaring met lightpainten, het schilderen met licht en het vastleggen van de dynamische vormen in een foto. Het verbinden van concrete vormen met licht levert verrassende effecten op. Een voorbeeld van objecten in combinatie met lightpainting is te zien op de foto hieronder waar ik een boek, een kristallen bal en bewegend licht heb gecombineerd.

Schilderen met licht, zonder grenzen, abstract of met een goed doordacht plan.

Deze foto komt uit een serie die in maakte in opdracht van TIEN-Spirit

Geïnteresseerd?

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt en je wilt een afspraak maken, stuur me dan een mail of bel me op. We bespreken je wensen en doe ik je enkele voorstellen hoe ik dit vorm wil gaan geven.

%d bloggers liken dit: